M.B.A. EMPIRE este membră a asociației profesionale PRMIA

M.B.A. EMPIRE este membră a asociației profesionale PRMIA
08.04.2014

Grupul M.B.A. EMPIRE (MBAE) a aderat la Asociația Internațională de Gestionare a Riscului de Creditare PRMIA (Asociația Internațională a Managerilor de Risc Profesional) care are sediul central în Statele Unite ale Americii. Aderarea la această organizație permite M.B.A. EMPIRE să aibă contacte strânse cu profesioniști din domeniul gestionării riscului de creditare.

M.B.A. EMPIRE lucrează la întărirea poziției sale pe piață. Aderarea la PRMIA va ajuta M.B.A. EMPIRE să-și îmbunătățească nivelul serviciilor pe care le oferă. PRMIA este înfiinţată în S.U.A., dar activează în Europa, Asia și Africa. "PRMIA acordă MBAE acces la comunitatea mondială de gestionare a riscului de creditare. Managerii noștri vor beneficia de cooperare, schimb de informații și experiență. În prezent M.B.A. Empire operează în China, India, Rusia, Kazakhstan și Europa, dar principiile gestionării riscului de creditare sunt la fel peste tot în lume", a spus Viktor Dokucajev, CEO al M.B.A. Empire.

Printre membri PRMIA regăsim GE Capital BANK, Banca Americii, Banca Centrală a Irlandei. Ca și membru al comunității, M.B.A. EMPIRE așteaptă cu nerăbdare reuniunile, atelierele de lucru, seminariile și conferințele alături de stimații săi colegi.