M.B.A. EMPIRE deschide o nouă filială în Ucraina

M.B.A. EMPIRE deschide o nouă filială în Ucraina
16.01.2014

M.B.A. EMPIRE este o companie internațională specializată în managementul relației cu clienții și în gestionarea riscului de creditare. Activează în Ucraina începând cu decembrie 2013, şi este a treia țară  post-sovietică după Rusia și Kazahstan unde M.B.A. EMPIRE operează.

Datorită operațiunilor de succes ale grupului M.B.A. EMPIRE în alte câteva țări, și în special a expansiunii puternice în Rusia și Kazahstan, managementul a luat o decizie. Această decizie a constat în deschiderea unei filiale în Ucraina. Această țară cu 45 milioane locuitori și cu o valoare nominală a PIB-ului de 175 milioane USD, este pentru M.B.A. EMPIRE o piaţă foarte interesantă. Piața din Ucraina prezintă o creștere a activității de afaceri a băncilor, firmelor de asigurări, operatorilor mobili, furnizorilor de energie și altor companii mondiale.

"În prezent, creșterea economică în această țară este înceată, dar ca și potențial este pe locul doi în regiune după Rusia. Suntem siguri că mai devreme sau mai târziu situația se va îmbunătăți", a spus Zuzane Burmakinova - Manager Vânzări(CSO) al M.B.A. EMPIRE Ucraina.  Salariile medii au crescut cu 15% pe an în perioada recentă, ceea ce a dus la o creștere a puterii de cumpărare a locuitorilor și a consumului de bunuri și servicii."Pe măsură ce numărul de clienți crește pentru instituțiile financiare sau pentru furnizorii de telecomunicații, aceștia trebuie să gestioneze în mod eficient relația cu clienții lor și trebuie să fie pregătiți să încheie și alte afaceri cu ei." a adăugat Zuzane Burmakinova.

Sediul central al filialei din Ucraina este în capitala țării, Kiev, iar sediul operațional este localizat în Chernigov. În prima parte a procesului, M.B.A. EMPIRE dorește să-și stabilizeze poziția pe piaţă, iar în cea de a doua parte a procesului dorește să ajungă în TOP 5 companii specializate în oferirea de soluții pentru riscul de creditare și pentru relația cu clienții.