M.B.A. EMPIRE își extinde activitatea în România.

M.B.A. EMPIRE își extinde activitatea în România.

30.01.2015
În urma unei intrări de succes pe piețele europene, grupul M.B.A. EMPIRE intră pe o altă piață est - europeană – România. După Regatul Unit, Republica Cehă, Slovacia, Ucraina şi Rusia, aceasta este a șasea țară europeană cu o filială M.B.A. EMPIRE. Deschiderea filialei din România a avut loc în conformitate cu planurile pe termen lung ale M.B.A. EMPIRE, care va ajuta la crearea unei poziții p ... (Mai mult)
M.B.A. EMPIRE este membră a asociației profesionale PRMIA

M.B.A. EMPIRE este membră a asociației profesionale PRMIA

08.04.2014
Grupul M.B.A. EMPIRE (MBAE) a aderat la Asociația Internațională de Gestionare a Riscului de Creditare PRMIA (Asociația Internațională a Managerilor de Risc Profesional) care are sediul central în Statele Unite ale Americii. Aderarea la această organizație permite M.B.A. EMPIRE să aibă contacte strânse cu profesioniști din domeniul gestionării riscului de creditare. M.B.A. EMPIRE lucrea ... (Mai mult)
M.B.A. EMPIRE deschide o nouă filială în Ucraina

M.B.A. EMPIRE deschide o nouă filială în Ucraina

16.01.2014
M.B.A. EMPIRE este o companie internațională specializată în managementul relației cu clienții și în gestionarea riscului de creditare. Activează în Ucraina începând cu decembrie 2013, şi este a treia țară  post-sovietică după Rusia și Kazahstan unde M.B.A. EMPIRE operează. Datorită operațiunilor de succes ale grupului M.B.A. EMPIRE în alte câteva țări, și în special a expansiunii puternice în ... (Mai mult)