M.B.A. EMPIRE își extinde activitatea în România
Urmărind o intrare de succes în piața europeană, grupul M.B.A. EMPIRE intră pe o altă piață est-europeană – România.
30.01.2015
M.B.A. EMPIRE își extinde activitatea în România
M.B.A. EMPIRE este acum membră a asociației PRMIA
Grupul M.B.A. EMPIRE (MBAE) a intrat în Asociația Internatională de Gestionare a Riscului de Creditare PRMIA (Asociația Internațională a Managerilor de Risc Profesional) care are sediul central în Statele Unite ale Americii.
08.04.2014
M.B.A. EMPIRE este acum membră a asociației PRMIA
M.B.A. EMPIRE deschide o nouă filială în Ucraina
M.B.A. EMPIRE este o companie internațională specializată în managementul relațiilor cu clienții și gestionarea riscului de creditare. Este activă în Ucraina începând cu decembrie 2013, fiind a treia țară post-sovietică unde M.B.A. EMPIRE operează după Rusia și Kazahstan.
16.01.2014
M.B.A. EMPIRE deschide o nouă filială în Ucraina

PROFIL

M.B.A. Finance Management este proiecția românească a liderului internațional M.B.A. EMPIRE care furnizează servicii în domenii precum: Consultanță, Soluții CRM, Recuperare Financiară, Soluții IT, Soluții HR și Servicii Financiare.

Noi acoperim teritorii importante de pe glob și ne urmăm permanent misiunea de a munci din greu pentru a aduce noi oportunități pentru clienții noștri. 
Prezentă în Europa Centrală, M.B.A. EMPIRE furnizează servicii integrate pentru mai multe corporații renumite din sectorul financiar (bănci, asigurări), telecomunicații, utilități (surse de alimentare, industria gazelor naturale), municipalități și alte sectoare publice.
Începând cu 1996 furnizăm soluții complete în domeniul gestionării creditării și riscului de creditare și tuturor serviciilor auxiliare în conformitate cu cerințele și nevoile clienților noștri. În zonele în care am deschis noi piețe, am atins topul acestora.
Abordarea noastră profesionistă, înțelegerea profundă și cooperarea cu clienții noștri au dus la parteneriate de încredere și la livrarea unor rezultate remarcabile. Noi susținem organizațiile în gestionarea datoriilor, reducerea datoriilor neperformante și colectarea acestora, tăierea costurilor neprofitabile și retenţia clienților, ajutând la creșterea profitului acestora.

Experiența noastră internațională în afaceri este esențială și de asemenea suntem la curent cu condițiile locale ale fiecărei pieţe. Oferim o abordare personalizată și personală în concordanță cu nevoile clienților noștri, care să respecte condițiile pieței.

În prezent, desfacem activ piața din România. Înțelegem complexitatea și provocările din România și ne adaptăm experienţa globală clienților noștri locali, cu scopul de a furniza strategii profesionale și pentru a ajuta fluxul lor de numerar.

Suntem aici pe termen lung. Furnizăm un portofoliu amplu de servicii în sectorul managementului de creditare pentru a satisface nevoile tuturor industriilor financiare precum cele Bancare, de Asigurare, al Creditelor de Consum, etc.

M.B.A Finance Management este membru al:

The Professional Risk Managers International Association 

ServicesM.B.A. Empire Profile